Hoppa till innehåll

Land

Nordic Sport named Official Supplier to UK Athletics

Nordic Sport utsedd till officiell leverantör till UK Athletics

Nordic Sport, en av världens ledande leverantörer av utrustning för friidrott, har utsetts till officiell leverantör av utrustning för UK Athletics.

Nordic Sport kommer att tillhandahålla idrottsutrustning för alla UK Athletics inomhus- och utomhusarrangemang under 2018 och fram till 2020, inklusive de prestigefyllda Müller Anniversary Games, Müller Grand Prix Birmingham och Müller Indoor Grand Prix.

Nordic Sport är ett familjeföretag med säte i Sverige och har levererat utrustning till många av de största friidrottsmästerskapen i världen, bland annat de senaste världsmästerskapen i Para Athletics i London och Europamästerskapen i Amsterdam 2016.

De produkter som levereras kommer att omfatta häckar, höjdhopp, längdhopp och kastutrustning.

Dennis Österberg, vice vd för Nordic Sport, säger: "Vi är ett familjeföretag med lojala anställda, våra produkter är prisvärda och av hög kvalitet. Vår omsorg om de små detaljerna skapar ett starkt varumärke, och det är ingen tillfällighet att Nordic Sport så ofta syns på de största friidrottsmästerskapen i världen; erfarenheten har lärt arrangörerna att det lönar sig att vända sig till oss som leverantör".

Niels de Vos, verkställande direktör för UK Athletics, säger: "Jag är glad över att ha Nordic Sport ombord framöver. Efter att ha samarbetat med dem under de senaste världsmästerskapen i paralympisk friidrott vet vi att de kommer att tillhandahålla utrustning av högsta kvalitet, vilket ger idrottarna bästa möjliga möjlighet att prestera sitt bästa."

-

För mer information kontakta:

Liz Birchall, kommunikationschef

M: +44 (0) 7718 526 363

E: lbirchall@britishathletics.org.uk

Dennis Österberg

Biträdande verkställande direktör, Nordic Sport

E: dennis@nordicsport.se

T: +46910764005

Föregående artikel Nordic Sport blir totalleverantör av utrustning Glasgow 2019 Championships

Jämför produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 artiklar att jämföra", "other"=>"{{ count }} av 3 artiklar är valda"}

Välj första artikel att jämföra

Välj andra artikel att jämföra

Välj tredje artikel att jämföra

Jämför