Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning. Vi har funnits sedan 1972. Vi är även en av Skandinaviens främsta leverantörer av idrottsplatsutrustning för fotboll och ishockey. Vi utvecklas konstant och vår ambition är att växa även på andra områden. 

Vi kan sport från grunden. Nordic Sport vilar på en stolt tradition och vi har alltid satt kvalitet först. Företaget har etablerat sig som en pålitlig leverantör i decennier. Vi är mer kända på den internationella marknaden än vad vi är regionalt och nationellt. Det är dags att förbättra det! 

Kvalitet, lojalitet och support är kärnvärdena som karakteriserar vårt arbete och som representerar vårt varumärke. Vi är jordnära och enkla att jobba med. Vårt ursprung och våra värderingar gör oss till en naturlig samarbetspartner som håller sina löften. Nordic Sports själ är att vi är stolta över var vi kommer ifrån och vet att vi alltid vill leverera det bästa samtidigt som vi lägger ett stort fokus på att vara nära våra kunder och lyhörda för förslag. 

Vi är ett familjeföretag med lojala medarbetare. Våra produkter är prisvärda och av hög kvalitet. Vi bryr oss om de små detaljerna som bygger ett starkt varumärke. Det är ingen slump att Nordic Sport syns så frekvent på de största mästerskapen runt om i världen. Erfarenhet har lärt arrangörerna att det lönar sig att anlita Nordic Sport som leverantör. 

Erfarenheter från igår använder vi idag till att göra saker bättre imorgon. Det kallas utveckling och är en av våra viktigaste ledstjärnor. 

 

Var hittar du oss?

Nordic Sport AB
Anbudsgatan 2
931 57 Skellefteå
Sverige

Öppettider: Vardagar 08.00 till 16.30. Lunchstängt 12.00-13.00

Tel : 0910-76 40 00

Kontakta oss