Hoppa till innehåll

Land

Om oss

Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning sedan 1972. Vår ständiga företagsutveckling inkluderar ambitionen att bli en ännu större spelare inom fotbolls- och ishockeyutrustning.

Vi kan sport från grunden. Nordic Sport vilar på en stolt tradition och vi har alltid satt kvalitet först. I decennier har företaget etablerat sig som en pålitlig leverantör på en global marknad. Vi är mer kända på den internationella marknaden än på regionala och nationella.

Kvalitet, lojalitet och support är de kärnvärden som kännetecknar vårt arbete och representerar vårt varumärke. Vi är jordnära och lätta att samarbeta med. Vårt ursprung och våra värderingar gör oss till en naturlig partner som håller vad de lovar. Nordic Sport spirit gör att vi är stolta över var vi kommer ifrån och vet att vi alltid vill leverera på hög nivå samtidigt som vi sätter ett värde i att vara nära kunden och att vara lyhörda för önskemål.

Vi är ett familjeföretag med lojala anställda, våra produkter är prisvärda och av hög kvalitet. Vår omsorg om de små detaljerna skapar ett starkt varumärke. Det är ingen slump att Nordic Sport ses så ofta på de största friidrottsmästerskapen i världen. Erfarenheten har lärt arrangörerna att det lönar sig att vända sig till oss som leverantör.

Lektionerna från gårdagen använder vi idag för att göra saker ännu bättre imorgon. Det kallas utveckling och är en av våra viktigaste ledstjärnor.

 

Var hittar du oss?

Huvudkontor:
Nordic Sport
Anbudsgatan 2
931 57 Skellefteå
Sverige

Kontor - Stockholm:
Industrigatan 12
112 46 Stockholm
Sverige

Kontor - Södra Sverige:
Kardanvägen 25
432 32 Varberg
Sverige

 

Öppettider mån-fre:
08.00–16.30 CET

Tel: +46 910-76 40 00

Jämför produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 artiklar att jämföra", "other"=>"{{ count }} av 3 artiklar är valda"}

Välj första artikel att jämföra

Välj andra artikel att jämföra

Välj tredje artikel att jämföra

Jämför