Hoppa till innehåll

Land

New Valhalla Composite javelins by Nordic Sport

Nya Valhalla-spjut från Nordic Sport

De nya Valhalla Spjut är aerodynamiskt utformade från grunden för maximal glidning. Spjut "Hard Carbon" är tillverkade av 100 % kol och är speciellt gjorda för mycket tekniska kastare. Hard Carbon-javelinen är mycket känslig för tekniska fel/brister, men när den träffas rätt kommer den att korrigera sig själv och gå längre än någon annan javelin, baserat på våra beräkningar och vår kunskap/erfarenhet på detta område.

Spjut "Medium Hybrid" är tillverkade av blandat kompositmaterial och är särskilt gjorda för mindre tekniska, men mer kraftfulla kastare som behöver ett mer förlåtande spjut. Våra "Medium Hybrid"-spjut är därför mer förlåtande än de redan nämnda "Hard Carbon"-spjuten och tillåter därför kastaren att göra mindre tekniska fel. Spjuten korrigerar sig själv omedelbart efter frisläppandet för ofullkomliga kast.

Vi har också designat nya spetsar för våra Valhalla Spjut. NXS - Next Generation Sharp-spetsen (Next Generation Sharp) är gjord för maximal lyftning i alla vindförhållanden. NXS-spetsen är en universell spets och mer förlåtande i sido- och sidovindförhållanden än någon annan spets på marknaden.

NXB - Next Generation Blunt tip är tillverkad för maximal lyftkraft i främst medvind och vindstilla förhållanden. NXB-spetsen är därför tjockare och har en mer trubbig presentation än någon annan spjutspets på marknaden. Detta bidrar till att skapa maximal lyftkraft och därmed längre glid under perfekta vindförhållanden för just denna spets.

Nästa artikel Nordic Sport blir totalleverantör av utrustning Glasgow 2019 Championships

Jämför produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 artiklar att jämföra", "other"=>"{{ count }} av 3 artiklar är valda"}

Välj första artikel att jämföra

Välj andra artikel att jämföra

Välj tredje artikel att jämföra

Jämför